Termeni și condiții

Site-ul https://iml-implant.ro este proprietatea SC Tehnic Art Medical SRL cu sediu social in Str. Avram Iancu nr 49, Sighetu Marmatiei, Maramures, ROMANIA, avand ca date de inregistrare la registrul comertului J24/812/2009 si CIF 25982067 eliberat de Agentia Nationala de Administratie Fiscala.

In acest document sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Accesul si uitilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor mentionate in acest document. Continuarea utilizarii acestui site presupune intelegerea si acceptarea regulilor precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Toate drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin in exclusivitate SC Tehnic Art Dent Medica SRL si nu pot fi utilizate sau copiate fara un acord scris prealabil din partea proprietarului.

Accesul la site

Utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare pe toata durata utilizarii site-ului. De asemenea, se obliga sa nu desfasoare activitati de tip hacking, cracking sau altele similare care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-ului, a serverului sau a securitatii informatiilor. Utilizatorul site-ului nu va transmite, afisa, publica sau reproduce informatiile regasite pe acesta si nici nu va crea produse similare sau vinde informatii sau servicii obtinute prin accesarea paginilor.

Toate costurile aferente utilizarii site-ului precum si cele care tin de serviciile de telefonie sau internet vor fi suportate de catre utilizator.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza acest site au urmatoarele drepturi:

  • sa exploreze continutul https://iml-implant.ro
  • sa insereze in paginile proprii a unor legaturi catre acest website pentru care se garanteaza deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea paginii web.

Limitarea raspunderii

Toate datele si imaginile prezentate pe acest site au caracter informativ. SC Tehnic Art Dent Medica SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului https://iml-implant.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Drepturi de autor (copyright)

Continutul acestui site, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date sunt proprietatea SC Tehnic Art Medical SRL si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror element enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Este interzisa reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate, fara acordul prealabil al SC Tehnic Art Dent Medica SRL.

Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Tehnic Art Dent Medica SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate prin completarea formularelor de contact sau inscrierea la newsletter.

Scopul colectarii datelor este in vederea oferirii unui raspuns la intrebarile vizitatorilor, respectiv inscrierea pentru primirea de noutati pe e-mail din parte firmei. Refuzul de a completa toate rubricile necesare din formularul de contact nu permite expedierea acestuia. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate unei terte parti. Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces si de interventie asupra datelor proprii, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor propri si sa solicitati stergerea datelor referitoare la dumneavoastra. Pentru a solicita stergerea datelor personale din baza noasra de date, va rugam sa ne scrieti un mail cu aceasta solicitare la adresa office@iml-implant.ro . Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. In caul in care unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de mail office@iml-implant.ro

Furnizarea datelor personale catre SC Tehnic Art Medical SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului se supun legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea amiabila intre parti, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine Judecatoriei Sighetu Marmației pentru solutionarea cauzei.

Termeni

In desfasurarea activitatii magazinului online, definim urmatorii termeni:

Utilizator – persoana fizica, firma sau o alta entitate juridica ce foloseste formularele de contact pentru a ne contacta sau se aboneaza la newsletter

Prestator – SC Tehnic Art Medical SRL, persoana juridica.

Promotii

SC Tehnic Art Medical SRL poate efectua promotii indiferent de perioada sau durata acestora, fara a fi obligat sa anunte clientii sau utilizatorii site-ului despre inceperea sau terminarea perioadelor promotionale. Promotiile nu reprezinta obligativitate contractuala din partea proprietarului si pot fi oprite in orice moment fara o notoficare prealabila.